
در این مقاله تعریف کاملی خواهیم داشت بر الگوریتم رنک برین که گوگل به جانمان انداخته است. تا اخر این مقال در سایت کدایران، با ما همراه باشید.
هوش مصنوعی، به لطف گوگل به حقیقت پیوست.
شاید بگویید: ولی هوش مصنوعی که از قبل تر بوده! چطور این موفقیت را به گوگل نسبت می دهی؟!
باید بگویم که، درست است. هوش مصنوعی از قدیم با ما بوده. اما اکنون الگوریتم هوش مصنوعی گوگل وارد زندگی تک تک ما شده است و ما هر روز برای یافتن اطلاعات دست به دامان این پدیده می شویم!
ایا آینده از این جذاب تر هم می شود؟
تا به الان با الگوریتم حیوانات خانگی و غیر خانگی گوگل آشنا شده ایم و تقریبا می دانیم هدف اصلی گوگل از ایجاد این همه الگوریتم و درگیر کردن محیط زیست چه بوده است ( هدف یافتن بهترین پاسخ در جواب عبارت های جست و جو شده می باشد )
این بار نیز گوگل قصد دارد با استفاده از الگوریتم خارق العاده خود به ما در بهبود روند جست و جو کمک کند.
قبل از ادامه , پیشنهاد میکنم مقاله الگوریتم مرغ مگس خوار را مطالعه کنید:
الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟›
حالا چی؟! تمام شد؟ گوگل به اوج رسید؟!
خیر! گوگل تازه بازی را شروع کرده است. Rank Brain الگوریتم دیگری است که برای جست و جوی اطلاعات توسط این کمپانی ابداع شده.

الگوریتم Rank Brain
الگوریتم Rank Brain یکی دیگر از اعضای الگوریتم مرکزی گوگل به حساب می آید که با ویژگی های مخصوص خود سعی دارد بهترین نتیجه را به کاربر ارائه دهد.
این الگوریتم به عنوان تنها هوش مصنوعی آنلاین در دنیا:
- در ابتدا اطلاعات را به صورت اعداد و ارقام در می آورد، زبانی که توسط الگوریتم قابل فهم باشد.
- اطلاعات را پردازش می کند تا در نهایت نزدیک ترین نتیجه به خواسته کاربر را بیابد.
برای اینکه الگوریتم هوش مصنوعی گوگل بتواند درک خوبی از اطلاعات داشته باشد یک پایگاه اطلاعاتی بزرگ را با داده های زیادی از اسامی، اشخاص و مکان ها به آن اختصاص داده اند تا به راحتی بتواند اطلاعات را پردازش و نتیجه مناسب را پیدا کند.
خیلی هم عالی ولی خب rank brain دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
تا اینجا متوجه شدیم که الگوریتم جدید گوگل چطور اطلاعات را پردازش و به عنوان پاسخ مد نظر به کاربر ارائه می دهد.
الگوریتم هوش مصنوعی گوگل با توجه به دانسته های خود، نتایج مد نظر کاربر را بر اساس احتمالات در سرپ به نمایش قرار می دهد.
هدف نهایی RANK BRAIN رتبه بندی نتایج برتر در SERP است و مطمئن بودن از این که بهترین نتایج در صفحه اول پیشنهاد داده شده اند.
این الگوریتم اینقدر باهوش هست که در اجرای این عملیات، تنها به اطلاعات خود پایبند نباشد. بلکه برای پیشرفت بر روی کمک کاربران نیز حساب کند. در اصل این الگوریتم با استفاده از دو عامل کلیدی و تاثییر گذار که هر دو بستگی به کاربران دارند کار خود را تکمیل می کند.
هر چه باشد این الگوریتم برای خدمت به کاربران است و بس.
Dwell Time یا همان زمان حضور کاربر در سایت
این الگوریتم حواسش هست که شما چه مدت زمان را در سایت ها می گذرانید، البته فقط سایت هایی که خود به شما پیشنهاد می کند. مدت زمانی که شما در یک سایت می گذرانید اطلاعات خوبی به هوش مصنوعی می دهد. اگر به طور متوسط زمان صرف شده در سایتی بیش از ۳ دقیقه و ۱۰ ثانیه باشد، الگوریتم تصور را بر این می گذارد که کاربر مطلب خود را یافته.
این اطلاعات باعث می شود که این الگوریتم دفعه بعد نیز این نتایج را پیشنهاد کند. عکس این عمل نتیجه متقابل خواهد داشت.
CTR
نرخ کلیک الگوریتم Rank Brain، مشخص می کند که کاربران تا چه اندازه از قسمت پیشنهاد های گوگل بر روی سایت ها کلیک می کنند. خیلی ساده است. اگر نرخ کلیک سایتی بالا باشد، جایگاه شما در SERP بالاتر می رود. کارایی این قسمت را می توانید در گوگل وبمستر نیز مشاهده کنید!

آیا Rank Brain کارآمد بوده؟
این الگوریتم به صورت خود آموز، همواره در حال یادگیری است تا بتواند مناسب ترین پاسخ را برای کاربر فراهم کند.
با توجه به حجم اطلاعاتی که در فضای مجازی قرار دارد باید بگویم که موفقیت این الگوریتم فوق العاده و راستش را بخواهید کمی ترسناک است.
با این حال ممکن است باز هم به نتیجه ای بر بخورید که با موضوع شما هیچ سنخیتی نداشته باشد. دلیلش این است که الگوریتم هوش مصنوعی گوگل خیلی چیزها برای یادگیری دارد و هنوز جا نیفتاده است. نگران نباشید، رنک برین این قابلیت را دارد تا ندانسته ها را خیلی زود یاد بگیرد. یعنی چه؟!
گفتیم که این الگوریتم با استفاده از آنالیز اطلاعات سعی می کند مرتبط ترین موضوع را به کاربر ارائه دهد. گوگل این احتمالات و نتیجه گیری هایش را بر اساس دانسته های خود انجام می دهد. اما اگر گوگل به موضوعی بر بخورد که تا به حال با آن رو به رو نشده چه؟
در این صورت گوگل موضوع را به لیست خود ( من تا به حال همچین چیزی به عمرم ندیده ام ) اضافه می کند.
۱۵% جست و جو های روزانه انجام شده در گوگل، نهایتا به این لیست انتقال می یابند.
نتیجه جست و جوی شما چه می شود؟
نگران نباشید، شاید گوگل با اطلاعات جدید رو به رو شده باشد، ولی اینقدر داده و اطلاعات دارد ( بهتر است بگویم از تجربه زیادی بهره مند است ) که به راحتی بتواند پاسخ مورد نظر را پبدا کند.
در نظر داشته باشید نتایج گوگل همیشه آنچه که می خواهیم نیست!
Google Dance
گوگل برای اینکه از کار آمد بودن پیشنهاد هایش مطمعن شود، مدتی آزمایشی نتایج جستجو را در رتبه های مختلف در SERP قرار می دهد. در نتیجه گوگل به صورت محدود بر اساس Dwell Time و CRT سایت ها بالاخره تصمیم می گیرد که کدام سایت ها در کدام رتبه قرار بگیرند.
در آخر
به گوگل فرصت دهید، الگوریتم های معرفی شده از سمت گوگل همیشه به درستی کار نمی کنند ولی سریعا در حال پیشرفت هستند که لذت سرچ کردن را برای کاربران راحت تر، سریعتر و لذت بخش تر می کنند.

الگوریتم پنگوئن – الگوریتم پنگوئن چیست و چه کاربردهای دارد – CodeIRAN
الگوریتم پنگوئن – الگوریتم پنگوئن چیست و چه کاربردهای دارد – مخاطبین گوگل معمولا اقشاری هستند که برای دستیابی بهتر و بیشتر به اطلاعات از این موتور جستجوگر استفاده میکنند. گوگل نیز به عنوان یک مرجع اطلاعاتی جهت جستجو و ارائه بهتر اطلاعات به مخاطبین خود همواره تلاش کرده تا از شیوههای جدید بازیابی اطلاعات […]

خدمات سئو – خدمات SEO – خدمات بهینه سازی سایت – CodeIRAN
یکی از مهم ترین مسائلی که همیشه به آن تاکید داریم همین خدمات سئو و بهینه سازی سایت می باشد ! اغلب افراد فکر می کنند که صرفا برای وارد شدن به دنیای دیجیتال مارکتینگ کافیست یک پیج اینستاگرام درست کنند و خیلی اگر بخوان هزینه کنند یک سایت هم طراحی کنند و دیگ اگه […]

ویژگی های اصلی یک سئو کار خوب – چگونه یک سئو کار خوب باشیم ؟ – CodeIRAN
سئو کار خوب چه کسی است و چه کاربردی دارد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم. تا به اینجا در مقالات متعدد CodeIRAN نکات تاثیر گذار و دخیل بر سئو سایت را با شما عزیزان در میان گذاشته ایم اما این بار می خواهیم موثر ترین نکته را بیان کنیم، که همه […]
مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
فیسبوک توییتر تلگرام اینستاگرام
شما می توانید برای استفاده از ۱۷ دقیقه مشاوره حرفه ای رایگان از طریق زیر با ما شرکت طراحی سایت کدایران باما در ارتباط باشید :
Deprecated: get_currentuserinfo از نگارش4.5.0 منسوخ شده است! بهجای آن از wp_get_current_user() استفاده نمایید. in /home/codeiran/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859
نظری ثبت نشده است