
الگوریتم پنگوئن – الگوریتم پنگوئن چیست و چه کاربردهای دارد – مخاطبین گوگل معمولا اقشاری هستند که برای دستیابی بهتر و بیشتر به اطلاعات از این موتور جستجوگر استفاده میکنند. گوگل نیز به عنوان یک مرجع اطلاعاتی جهت جستجو و ارائه بهتر اطلاعات به مخاطبین خود همواره تلاش کرده تا از شیوههای جدید بازیابی اطلاعات استفاده کند. روشهایی که گوگل طی سالیان مختلف برای کسب اطلاعات مخاطبین استفاده کرده است متفاوت بوده است به عنوان نمونه الگوریتمهای: پاندا ، پنگوئن و … از جمله الگوهای گوگل در معرفی منابع اطلاعاتی به مخاطبین بوده است.
کاربردهای الگوریتم پنگوئن و کلمات کلیدی در جستجوی متن
در خصوص الگوریتم پنگوئن و کارایی آن در گوگل به عنوان یک موتور جستجو باید تصریح کرد؛ از آنجاییکه گوگل به عنوان یک موتور جستجو برای ارائه یک سایت در غالب یک منبع اطلاعاتی به مخاطب خود از روشهایی متعددی همچون «کلمات کلیدی» یا ایجاد «بک لینک و رنکینگ صفحات» در معرفی منابع به مخاطبین خود استفاده کرده است احتمال هر نوع تقلب یا سوء استفاده از قوانین این موتور جستجوگر نیز پیش خواهد آمد . در این راستا موتور جستجوگری چون گوگل برای جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی از الگوریتم هایی چون الگوریتم پنگوئن ، قوانینی را پیش روی مخاطب و سایتهای منبع قرار داده تا بیشتر به اعتبار این موتور جستجوگر بیانجامد.
باید یادآور شد که از جمله کاربردهای الگوریتم پنگوئن در سالهای اخیر نیز همین تلاش این موتور جستجوگر بوده است . باید تصریح کرد در ادامه تلاش های گوگل به عنوان یک موتور جستجوگر معرفی و استفاده از «کلمات کلیدی» به عنوان یک منبع اطلاعاتی نیز مطرح بوده است.
روش کار الگوریتم گوگل
در این روش گوگل سعی کرده تا از «موضوع یک مقاله یا محتوا» به عنوان یک « کلمه کلیدی » به کار رفته شده در سایت به عنوان منبع برای نشان دادن به مخاطب استفاده کند. به این معنی که هرچه این «کلمات کلیدی» بیشتر در صفحه نشان داده شود، موتور جستجوگر تشخیص میدهد که این صفحه مربوط به این کلمه کلیدی میباشد و آن را در نتایج بالاتر به مخاطب نمایش میدهد. هرچند در ادامه این روش نیز دچار فراز و فرودهایی شد از جمله آنکه گوگل به عنوان یک منبع اطلاعاتی متوجه شد که این روش نیز میتواند در ادامه کارایی خود را از دست بدهد و به راحتی با کپی پیست کردن کلمات ، تعداد کلمات کلیدی را افزایش داد و در ادامه در معرفی سایتها به عنوان یک منبع از سوی همین موتور جستجو به رتبه بهتری نیز دست یافت.
از این روی این موتور جستجو دست به اقدامات جدیدتری زد تا از دور زدن اطلاعات جلوگیری کند که یکی از این روشها نیز تدوین الگوریتمهای جدید گوگل از جمله الگوریتم پنگوئن بود.
به عبارتی باید گفت:
از جمله کاربردهای الگوریتم پنگوئن در معرفی وب سایت هایی است که از طریق لینک ها به سایت شما معرفی می شوند. سایت های که قرار است به عنوان منبع اطلاعاتی مورد استفاده شما باشند. اما عمده کاربرد الگوریتم پنگوئن در همین جا مشخص میشوند زمانی که افرادی با لینکهای غیر معتبر یا جعلی قرار است صرفا بازدید سایت خودشان را افزایش دهند از این روی گوگل برای افزایش اعتبار منابع مورد تحقیقاتی خود با کاربرد الگوریتم پنگوئن این قبیل سایت های جعلی را شناسایی کرده و آنها را در لیست bad profıle خود قرار میدهد.
در یکی دیگر از کاربردهای الگوریتم پنگوئن باید یادآور شد زمانی که این الگوریتم تشخیص دهد لینک های ورودی به سایت از وب سایت های دیگر جعلی یا نامعتبر است یا این قبیل سایت ها دارای backlink های غیر مجاز و بی هویت است وب سایت مورد نظر را مشمول قوانین مجازاتی گوگل قرار میدهد و با ارائه پیام هایی به مخاطب او را در جریان قوانین گوگل قرار میدهد.

گوگل در الگوریتم پنگوئن خود چه مواردی را بررسی می کند
- گوگل در الگوریتم پنگوئن خود موارد زیر را بررسی می کند؛
- لینک هایی که از وب سایت ها یا وبلاگ های ضعیف و بی کیفیت به شما لینک شده اند
- لینک هایی که از وب سایت ها یا وبلاگ های بی ارتباط به موضوع وب سایت شما به شما لینک شده اند
- لینک هایی که بصورت پولی و با پرداخت پول به یک سری وب سایت های مشخص ایجاد شده اند و به شما لینک داده اند
- لینک هایی که مبدا فرستنده آنها پر از کلمات کلیدی بی محتوا است و به شما لینک داده اند ( Spam Website )
- لینک هایی که در وب سایت شما به شدت به همدیگر و صفحات وب سایت خودتان لینک شده اند ( Anchor Link های زیادی )
دور زدن قوانین گوگل با بک لینک و pageRank
در روشهای دیگر گوگل برای معرفی منبع اطلاعاتی به مخاطب معرفی «بک لینکها» یا تعداد بالای مراجعه مخاطبین به صفحات منبع مورد تقاضای مخاطب است که توسط سایتهای دیگر به عنوان مرجع یا سایت دارای محبوبیت بالا به مخاطب موتور جستجو معرفی میشوند. به این معنی که در این روش برای دستیابی به برخی اطلاعات، گوگل از «لینک های» ارائه شده توسط مخاطبین در سایتها استفاده می کند. به عبارتی « لینکها » به عنوان یکی از فاکتورهای مهم سئو و رتبه بندی سایت معرفی می شوند. در واقع همان عاملی که در گذشته به گوگل اجازه داد بازار موتورهای جستجوگر دهۀ ۹۰ را احاطه کند. روش PageRank نیز فوق العاده موثر بود زیرا بر این مبنا پایهگذاری شده بود که هر لینک به عنوان یک رای تایید برای یک صفحه به شمار آید. به طور مثال اگر صفحهای کیفیت لازم را نداشت، هیچ لینکی دریافت نمیکرد. با این حال طولی نکشید که متخصصان سئو روشهایی را برای دور زدن قوانین گوگل و دست کاری PageRank و نتایج جستجوی کلمات کلیدی یافتند. در همین راستا، گوگل نیز برای یافتن این سایتهای اسپم گونه، فعالیت خود را آغاز کرد. در همین راستا فیلتر گذاریهای متعدد و ارائه آپدیتهای منظم از روشهای گوگل برای مقابله با وب سایتهایی شد که شایسته رتبۀ یک نتایج جستجو نبودند.
الگوریتم پنگوئن چیست و چه کارایی دارد؟
یکی از این الگوریتم هایی که گوگل برای شناسایی سایتهای متقلب به کار برد، الگوریتم پنگوئن بود. در این الگوریتم گوگل تلاش کرد تا از دسترسی به سایتهایی که با کلمات کلیدی تکراری یا لینکهای اسپم در تلاش برای بالا بردن تعداد بازدید کنندگان خود هستند خودداری کند. به عبارتی در الگوریتم پنگوئن گوگل تلاش کرد تا سایتهایی را که اسپم به نظر می رسند شناسایی و سپس جریمه کند. در خاتمه باید تصریح کرد الگوریتم پنگوئن یک بازرس تمام عیار است که وظیفه آن شناسایی وب سایت هایی است که از قوانین و راهنماهای Google برای بهینه سازی صفحات خود استفاده نکردهاند و به عبارتی به جای تولید محتوای مناسب و با کیفیت برای جذب بازدید کننده از روشهای غیرقانونی و ترفند برای گرفتن بازدید استفاده کرده اند. از این روی با این روش گوگل به عنوان یک موتور جستجو سعی میکند تا با معرفی سایت بهتر که از نظر کلمات کلیدی و تعدد کلمات جدید یا حتی بک لینک های مفید استفاده بهتری برای مخاطب داشته باشد رضایت بیشتری را برای مخاطب خود فراهم کند.

اینماد چیست – نماد الکترونیکی به چکار می آید؟ – CodeIRAN
برای شناخت اینماد و اینکه بدونیم اینماد چیست و نماد الکترونیکی به چکار می آید؟، بهتون پیشنهاد میکنم مطالب زیر رو دنبال کنید ؛ ) اینماد چیست و چه استفاده ای از آن می شود؟ آیا میدانید اینماد چیست ؟؟ اجازه بدید مثالی بزنم … حتما تا حالا براتون پیش اومده که از […]

طراحی سایت شبیه باما – طراحی وب سایت شبیه BaMa.ir – شرکت کد ایران
طراحی وب سایت خرید و فروش خودرو ( طراحی سایت شبیه باما ) طراحی سایت شبیه باما : در گذشته، اغلب مفهومی به نام جابجایی و سفر در بین مردم وجود نداشت و فقط در موارد تجاری و یا نظامی و …. ، افرادی با وظایف مشخص و با استفاده از اسبهای تندرو ، اقدام به […]

منظور از آپ تایم بودن چیست؟ – درک مفهوم آپ تایم – شرکت کد ایران
حتما کلمه ی آپ تایم بودن و شنیدید و ممکنه براتون سوال شده باشه منظور از آپ تایم بودن چیست؟ و برای درک مفهوم این عبارت باید از چه مرجعی کمک بگیرید… تو این مقاله میخوام درک مفهوم آپ تایم بودن رو براتون توضیح بدم تا با مفهوم مهم و کاربردی اون آشنا بشید… […]
مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
فیسبوک توییتر تلگرام اینستاگرام
شما می توانید برای استفاده از ۱۷ دقیقه مشاوره حرفه ای رایگان از طریق زیر با ما شرکت طراحی سایت کدایران باما در ارتباط باشید :
Deprecated: get_currentuserinfo از نگارش4.5.0 منسوخ شده است! بهجای آن از wp_get_current_user() استفاده نمایید. in /home/codeiran/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859
نظری ثبت نشده است